Slide background

Vil du arrangere noe i hallen?

I juni 2014 ble det arrangert en stor dansegalla i Thonhallen. Hallen har god akustikk, flott møblement og er godt egnet til mange slags arrangementer, ikke bare idrett. Hallen har også en stor flott mobil tribune med plass til 280 personer som er ypperlig til konserter osv. Ta kontakt med Flå kommune på tlf 32 05 36 00 for mer informasjon.

Tidligere Arrangementer

Vassfardansen

For å markere åpninga av Thonhallen, ble det 6-7 juni arrangert dansegalla. Navnet på arrangementet måtte selvfølgelig bli Vassfardansen. Fredag kveld spilte Ole Ivars og Jannez, på lørdag var det Dænsebændet og Titanix som sørget for musikken. Til sammen var ca 1600 personer innenfor dørene disse to dagene. Vi vant Gullskoen for dette arrangementet!
Vi har fått mange gode tilbakemeldinger om at dette var ett flott arrangement, ikke minst er folk fornøyd med de fysiske fasilitetene som dansegulv, servering, bord, toaletter, vakthold og billettsystemet.
Vassfardansen har vært arrangert hvert år siden, til og med 2019.

Idrettshall seminar

I juni arrangerte Buskerud Idrettskrets i samarbeid med idrettsforbundet seminar om bygging av flerbrukshaller i Thonhallen.Det var 35 deltagere på seminaret, både fra kommuner, idrettslag, idrettskretser og særforbund.Alle var enige om at man i Flå hadde fått utrolig mye ut av pengene som var brukt til å bygge hall.